Elcykel ekspert

Christian

Velkommen! På denne side kan du finde information om elcykler. Læs mere om motorsystemer, batterier og andre vigtige emner. Hvilke spørgsmål går du med? Alt hvad du behøver at vide er her!

Klik her for at se vores elcykler

Cykler med vinden i ryggen? Det kan du få med en elcykel. Elcyklen er mere populær på markedet end nogensinde før. Før i tiden henvendte elcykler sig til folk over 60, men i dag er de mest efterspurgte…

Når du vælger en elcykel, kan du vælge mellem 3 motorer, nemlig forhjulsmotor, centermotor eller baghjulsmotor. Dit valg af motor afhænger mest af i hvilket landskab du vil anvende din cykel mest. I denne artikel beskriver vi fordelen...

Der findes mange forskellige mærker og modeller inden for elmotor til cykler. Alle har hver deres egenskaber og finesser. Det mest kendte system er Bosch Motors, men der findes mange flere end dem. På denne side vil vi beskrive de mest …

Når du køber en elcykel er det vigtigt at tænke over hvilket område du cykler i. Er det fladt, bakket eller et mix af begge ting. Dette afspejler hvor mange kilometer du kan køre på et fuldt opladet batteri. Distancen afhænger af motor og batteri men..

Batteriet på elcykler giver dig støtten på dine cykelture. Batteriet tømmes jo flere kilometer du cykler eller jo højere assistance du benytter. Derfor skal det altid lades op, ligesom du gør med din telefon eller kamera.

En elcykels motor virker kun når du træder i pedalerne, som styres via en censor. Censoren er med til at bestemme graden af assistance der skal gives når du cykler. Der findes forskellige producenter af censorene.

Uden display og betjeningspanel kan du ikke bruge din elcykel. Displayet viser dig alt den fornødne information om hastighed, batteritid og assistance niveau. Display styres af et betjeningspanel der sidder på styret. Her beskriver vi kort om display og de forskellige funktioner.

Med et barnesæde kan du cykle sammen med dit barn. Med en elcykel gør det transporten meget nemmere. Men er det muligt at montere et barnesæde på en elcykel og er det sikkert? Vi vil give dig svarene her.

Med en elcykel vil du nemt nå en høj hastighed uden større besvær. Du er nemt hurtigere op i fart end ved en alm. cykel og kræver derfor noget af dine bremsers funktionalitet. Men skal de være bedre end ved en alm. cykel? Vi vil her give dig svaret.

Gear er en vigtig del af en cykel til dens fremdrift. Der findes 2 slags gear, udvendig og indvendig gear, til en cykel. Hver type har sine fordele og ulemper og afhænger alt af hvor henne du cykler og hvor meget du cykler. Vi vil her beskrive hvilke ting du skal overveje inden du vælger..

Med NuVinci gearnav vil du opleve en ny verden af gearskift. Denne oprindelige amerikanske opfindelse bringer det trinløse gear igen på markedet. Systemet er styret af en drejekontakt på styret ved dit håndtag hvorpå du gradvist kan styrke eller sænke dit ønskede niveau. Dette system er blevet en succes...