fietsenwinkel


Hvad skal du kigge efter, når du køber en elcykel?

En elcykel er et smart stykke teknologi, men det betyder også, at det kan være svært at orientere sig om, hvilke funktioner man skal kigge efter. En række forskellige dele af din elcykel er super vigtige, fordi de bestemmer karakteren og kvaliteten af elcyklen. Men hvordan ved du hvad du behøver at vide? Vores E-bike Buddy hjælper dig!

Vi hjælper dig: bare spørg E-bike Buddy!

For at finde den perfekte elcykel til netop dig og dine behov, har vi hos Hellorider lavet E-bike Buddy! Det er meget simpelt: tag testen og opdag hvilken slags cyklist du er. E-bike Buddy vil derefter fortælle dig alt, hvad du skal vide om elcykler i 4 korte e-mails. På denne måde er du godt rustet til, at købe din helt egen elcykel! Og bare rolig: Denne service stopper automatisk efter de 4 e-mails, som vi sender direkte til din indbakke!Sådan gør du:

1. Tag testen

2. Tilmeld dig E-bike Buddy via e-mail

3. Bliv ekspert og find din perfekte elcykelMere end 200 personer har allerede en E-bike Buddy. Skal du også være med?

Registrering tager mindre end 2 minutter: Mød din E-bike Buddy i dag!Dame op elektrische fiets

Hvorfor E-bike Buddy?

"Af ren nysgerrighed ansøgte jeg om hjælp fra E-bike Buddy: Jeg modtog præcis den information jeg havde brug for om elcykler og funktioner. Sikken en god og praktisk service!"

Selvfølgelig kan du selv kigge dig omkring: Der er hundredvis af sider om elcykler på nettet, næsten lige så mange, som antallet af lancerede elcykler. Så hvordan finder du ud af, hvad du behøver at vide, og hvad der passer til dig og din livsstil? Det kommer til at tage tid! Og lad os være ærlige: vil du ikke hellere bruge din tid på din nye elcykel? E-bike Buddy hjælper dig: Efter kun 4 e-mails er du din egen elcykelekspert, og er derved godt forberedt på, at købe din egen ideelle elcykel en dag.

Sammenlign produkter