Elcykel test

Hvilken elcykel er den bedste?

Når du leder efter en elcykel, kan det være rart at se andres vurderinger, så du nemt kan vælge den elcykel som passer til dig. Vi giver dig en hjælpende hånd ved at sætte nogen danske og hollandske elcykel tests fra 2018 på en liste. På denne liste finder du elcykel tests hvor cykler bl.a. bliver vurderet på design, komfort, ydeevne og brugervenlighed.

Vil du finde ud af hvilke elcykel der passer perfekt til dig? Prøv vores elcykel guide! Vil du gerne testkøre en elcykel inden du endelig beslutter dig, kan du booke en prøvetur i en af vores butikker ved brug af knappen nedenfor!


Vi har taget elcykel tests med fra

  • Testmagasinet.dk
  • Testguru.dk
  • Testfabrikken.dk
  • AD Fietstest.nl
  • Consumentenbond

Testfabrikken

Testfabrikken lavede i 2018 en elcykel test, hvor cyklerne blev vurderet ud fra batteri, rækkevidde og elmotor.

En af de bedste cykler i testen er Kildemoes Qharma, som er en af de oplagte muligheder til en elcykel i storbyen. Med denne elcykel får du en god cykel for de ekstra penge. Den har en rækkevidde på op til 125 kilometer på en enkel opladning og er udstyret med en særdeles kraftig motor fra japanske Shimano, som du vil være glad for når du rammer en stejl bakke.

Testguru

Testguru har testet på hele 17 cykler, som hver især blev testet på præcis samme måde. Der blev valgt elcykler i forskellige prisklasser, så der kunne vurderes, hvorledes pris og kvalitet hang sammen. Efter elcykel testen blev det vurderet at Kildemoes City Bosch var markedets bedste elcykel. Det er hverken den dyreste eller billigste elcykel i testen, men den er helt klart alle pengene værd og mere til.

Testmagasinet

Testmagasinet lavede i 2018 også en elcykel test, hvor cyklerne blev vurderet ud fra elmotor og batteri. En af de bedste i testen er Kildemoes Numberz, som er cyklen til dig, der kan lide en sporty cykel, uden selv nødvendigvis at være helt i topform til at cykle lange distancer udelukkende ved egen ben-kræft. Motoren er på 250W, og den skal kun have en halv omgang på pedalerne for at komme i gang. Til cyklen medfølger der et 11.0 AH batteri, og den har en rækkevidde på op til 75 kilometer.

AD Fietstest.nl

Hollænderne er eksperter i elcykler og mange bruger den i dagligdagen. Derfor vil vi fremhæve en elcykel test fra den hollandske hjemmeside AD Fietstest som i 2018 oprettede et testpanel på 30 medlemmer og derefter testede 25 elcykler. Elcyklerne blev vurderet som ”bedst testede” eller ”bedste køb” og er klassificeret i 4 kategorier:

De bedst testede elcykler fra 2018 var ifølge fietstest.nl: Victesse Strada N330 Nuvinci (Elektrisk citybike), Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive (Elektrisk transportcykel), Gazelle Chamonix T10 HMB (Elektrisk Hybridcykel) og Klever X Speed N (Speed Pedelec)

Consumentenbond elcykel test 2018

Consumentenbond er endnu en hollandsk elcykel test. I 2018 har de lavet en elcykel test, hvor der er testet 45 elcykler på forskellige dele. Foreningen testede elcyklerne på rækkevidde, stabilitet, motorstøtte, byggekvalitet og drift. Den bedste elcykel? Cortina E-U1 N7 er blevet proklameret ”best buy” med en meget høj score (9,5) for dens elektriske støtte. Giant Prime E +1 er mærket ”bedste i testen” og scorede godt (10) på rækkevidden.