fietsenwinkel

Elcykel test - Hvilken elcykel er den bedste?

Når du leder efter en elcykel, kan det være rart at se andres vurderinger, så du nemt kan vælge den elcykel som passer til dig. Vi giver dig en hjælpende hånd ved at sætte nogen danske og hollandske elcykel tests fra 2018 på en liste. På denne liste finder du elcykel tests hvor cykler bl.a. bliver vurderet på design, komfort, ydeevne og brugervenlighed.

Vil du finde ud af hvilke elcykel der passer perfekt til dig? Prøv vores elcykelguide! Vil du gerne testkøre en elcykel inden du endelig beslutter dig, kan du booke en prøvetur i en af vores butikker ved brug af knappen nedenfor!

Vi har inkluderet elcykel tests fra følgende:

 • Forbrugerrådet Tænk
 • ANWB Fietstest
 • Testmagasinet
 • AD Fietstest.nl
 • Consumentenbond

TOPSCORER i Tænk & Test 2019

Brinckers Brisbane M8 2019 Dame

Brinckers Brisbane er en hollandsk kvalitets elcykel – Den er netop blevet testet i et stort dansk forbrugermagasin og kom i den forbindelse ind på en flot anden plads, samt en anbefaling. Den nye 80 Nm Bafang centermotor sikrer, at du kan komme længere end nogensinde før. Udstyret med deluxe display, hydrauliske skivebremser og en næsten lydløs motor, er denne Brinckers Brisbane M8 perfekt til dem, som har brug for en elcykel med fokus på udholdenhed, stabilitet og styrke.

Se mere om cyklen

Brinckers Brisbane M8 2019 Herre

Brinckers Brisbane er en hollandsk kvalitets elcykel – Den er netop blevet testet i et stort dansk forbrugermagasin og kom i den forbindelse ind på en flot anden plads, samt en anbefaling. Affjedret forgaffel og sadelpind garanterer, at ingen bump på vejen kan slå skår i køreglæden. Den automatiske lyssensor er super praktisk og USB-indgangen som er integreret i farvedisplayet kan tilkoble systemet til smartphone og navigation. Med andre ord, cykling på en Brinckers Brisbane M8 er en fest.

Se mere om cyklen

ANWB Fietstest 2019

ANWB Fietstest er en hollandsk elcykeltest hvor følgende cykler som sælges i Danmark fik særligt gode karakterer:

Cortina E-U1 N3

 • Karakter: 7,9

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel

Brinckers Brisbane M310

 • Karakter: 8,2

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel

Brinckers Granville Sport M9

 • Karakter: 8,2

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel


Brinckers Boston F8

 • Karakter: 8,2

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel

Cortina E-Mozzo N8

 • Karakter: 8,1

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel

Victesse Melville N7 HM 400

 • Karakter: 8,1

Se resultat på hollandsk »

Se denne elcykel

TESTVINDERE 2018

Testmagasinet

Testmagasinet lavede i 2018 også en elcykel test, hvor cyklerne blev vurderet ud fra elmotor og batteri. En af de bedste i testen er Kildemoes Numberz, som er cyklen til dig, der kan lide en sporty cykel, uden selv nødvendigvis at være helt i topform til at cykle lange distancer udelukkende ved egen ben-kræft. Motoren er på 250W, og den skal kun have en halv omgang på pedalerne for at komme i gang. Til cyklen medfølger der et 11.0 AH batteri, og den har en rækkevidde på op til 75 kilometer.

AD Fietstest.nl

Hollænderne er eksperter i elcykler og mange bruger den i dagligdagen. Derfor vil vi fremhæve en elcykel test fra den hollandske hjemmeside AD Fietstest som i 2018 oprettede et testpanel på 30 medlemmer og derefter testede 25 elcykler. Elcyklerne blev vurderet som ”bedst testede” eller ”bedste køb” og er klassificeret i 4 kategorier:

De bedst testede elcykler fra 2018 var ifølge fietstest.nl: Victesse Strada N330 Nuvinci (Elektrisk citybike), Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive (Elektrisk transportcykel), Gazelle Chamonix T10 HMB (Elektrisk Hybridcykel) og Klever X Speed N (Speed Pedelec)

Consumentenbond elcykel test 2018

Consumentenbond er endnu en hollandsk elcykel test. I 2018 har de lavet en elcykel test, hvor der er testet 45 elcykler på forskellige dele. Foreningen testede elcyklerne på rækkevidde, stabilitet, motorstøtte, byggekvalitet og drift. Den bedste elcykel? Cortina E-U1 N7 er blevet proklameret ”best buy” med en meget høj score (9,5) for dens elektriske støtte. Giant Prime E +1 er mærket ”bedste i testen” og scorede godt (10) på rækkevidden.

Producten vergelijken