Firmacykel – Grønt firma

Tilbydelse af cykler og elcykler til ansatte er en stigende tendens i danske virksomheder. Flere og flere vælger at benytte sig af cyklen eller elcyklen til og fra arbejdet. Ikke alene er det godt for miljøet, det er også godt for helbredet. Især elcykler er blevet et meget populært transportmiddel. Hos HelloRider hjælper vi dig gerne med, at finde cykler eller elcykler, som passer til dine ønsker og behov.

Lad cyklen gøre arbejdet for dig!

Cykle til møderne gør det nemt og hurtigt for medarbejderne, at transportere sig til og fra møderne. I et travlt bybillede er cyklen et effektivt transportmiddel som spare medarbejderne tid. Med en elcykel bliver transporten endnu nemmere, samt dine ansatte kan møde udhvilet og veloplagte til deres møder.

Medarbejderfordelsprogram. Med HelloRider’s fordelsprogram kan du som arbejdsgiver tilbyde dine ansatte en cykel eller elcykel gennem en eksklusiv aftale med os. Det er gratis for virksomheden og det stimulerer dine medarbejderne til at købe en cykel. Cykling giver dine ansatte sundhedsmæssige fordele, samt en positiv indvirkning på miljøet.

Transportcykler gør det nemt og hurtigt for dig, at transportere enten varer eller mennesker på. Vi har transportcykler til alle ønsker og behov, uanset om du er et budfirma, som skal udlevere varer eller som cykeltaxa, der vil give en god service til byens besøgende. Vi har transportcyklen til dig!

Ved at tilbyde cykeldeling kan dine medarbejdere dele og benytte cyklen enten på arbejdet eller til og fra arbejdet. Med en elcykel kan alle medarbejder benytte sig af tilbuddet uanset alder, og vigtigst af alt, det er også utrolig sjovt!

Leasing er et omkostningsneutralt alternativ. Vi ønsker, at gøre det nemt for dig, at købe cykler uden nødvendigvis bindes af høj kapital. Vi tilbyder derfor i samarbejde med vores leasingpartner en meget grundig leasingsaftale.

Vi er cykeleksperter, lad os sammen finde den perfekte cykel eller elcykel til dig!
Kontakt Lasse Moe Hennum i dag for en hyggelig cykelsnak!

E-mail: virksomhed@hellorider.dk