hellorider


Boost din virksomhed med firmacykler

Er du på udkig efter mere end én cykel til din virksomhed og leder du efter en løsning med en prismæssig fordel? Du behøver ikke lede videre, for hos Hellorider har vi samlet Danmarks bedste B2B løsning når det kommer til firmacykler.

Hvad enten du er på udkig efter blot et par enkelte cykler eller en hel unik aftale om personalegoder, så har vi løsninger som dækker alle virksomheders behov. Vi samarbejder med alt fra store til små virksomheder og vi ved alt om alle de skattemæssige fordele, som findes ved at lave en aftale omkring firmacykler med Hellorider.

Er du nysgerrig for at vide mere og kunne du tænke dig at høre mere omkring de løsninger og muligheder vi tilbyder? Hvis ja, så kontakt os på virksomhed@hellorider.dk eller udfyld formularen længere nede. Vi glæder os til høre fra dig.

Cykler og elcykler til din virksomhed

Skræddersyet tilbud
Service og vedligeholdelse
Mulighed for test events
Betal i månedlige afdrag
Bruttolønsordning og personalegoder

Interesseret eller flere spørgsmål til firmacykler?

Skriv en mail til os på virksomhed@hellorider.dk eller udfyld dine kontaktoplysninger i nedenstående formular. Du vil efterfølgende blive ringet op fra én i vores team og vi mere end glade for at kunne hjælpe dig.

Interesseret i et tilbud?

I forlængelse af ovenstående, så er du også mere end velkommen til høre omkring mulighederne på en specifik model, hvis du køber flere end en cykel/elcykel. Er du på udkig efter en flåde af cykler/elcykler til din virksomhed? Få en af vores B2B specialister til at give dig skræddersyet tilbud. We tilbyder cykler og elcykler som dækker de fleste virksomheders behov og vi er sikker på at vi også kan finde et der dækker din virksomheds behov. Vi har gjort dette siden 2016, til virksomheder med 1 - 20.000 ansatte. Hos Hellorider bliver prisen lavere jo flere du kigger. Send os en forespørgsel i dag.


B2B ekspert

Vores accountmanager hos Hellorider kan rådgive dig i alt vedrørende firmacykler. Hvad enten det er skattefordele, bruttolønsordninger eller andet, så har vores B2B ekspert svaret!


Ekspert i firmacykler

Sammenlign produkter