hellorider

 

 

Boost din virksomhed med firmacykler

Er du på udkig efter mere end én cykel til din virksomhed og leder du efter en løsning med en prismæssig fordel? Du behøver ikke lede videre, for hos Hellorider har vi samlet Danmarks bedste B2B løsning når det kommer til firmacykler.

Hvad enten du er på udkig efter blot et par enkelte cykler eller en hel unik aftale om personalegoder, så har vi løsninger som dækker alle virksomheders behov. Vi samarbejder med alt fra store til små virksomheder og vi ved alt om alle de skattemæssige fordele, som findes ved at lave en aftale omkring firmacykler med Hellorider.

Vores løsning er gratis for virksomheden!

Vi gver dig her 4 gode grunde til at vælge vores løsning:

  • Vores løsning er GRATIS for virksomheden at tilbyde til sine medarbejdere. Løsningen er også omkostningsneutral for virksomheden da medarbejderen bliver trukket i løn før, virksomheden skal betale sine ydelse for medarbejderens indkøb
  • Løsningen er administrationsfri for virksomheden. Vi beder kun virksomheden om at uploade medarbejder liste, vi stiller løntræksfil til rådighed efter endt bestilling.
  • Vores løsning er risikofri for virksomheden. Med i løsningen er en All-Risk forsikring den dækker skader, reklamationsret, tyveri samt medarbejder ophør.
  • Vores løsning er med landsdækkende service ordning - Vi har et netværk af servicepartnere og mobile mekanikere, som sørger for at holde medarbejderen kørende 24/7, dette kan vælges til og fra efter behov.

Cykler og elcykler til din virksomhed

Skræddersyet tilbud
Service og vedligeholdelse
Mulighed for test events
Betal i månedlige afdrag
Bruttolønsordning og personalegoder

 

Interesseret eller flere spørgsmål til firmacykler?

Skriv en mail til os på info@medarbejderfordele.dk eller udfyld dine kontaktoplysninger i nedenstående formular. Du vil efterfølgende blive ringet op fra én i vores team og vi mere end glade for at kunne hjælpe dig.

Interesseret i et tilbud?

I forlængelse af ovenstående, så er du også mere end velkommen til høre omkring mulighederne på en specifik model, hvis du køber flere end en cykel/elcykel. Er du på udkig efter en flåde af cykler/elcykler til din virksomhed? Få en af vores B2B specialister til at give dig skræddersyet tilbud. We tilbyder cykler og elcykler som dækker de fleste virksomheders behov og vi er sikker på at vi også kan finde et der dækker din virksomheds behov. Vi har gjort dette siden 2016, til virksomheder med 50 - 20.000 ansatte. Hos Hellorider bliver prisen lavere jo flere du køber. Send os en forespørgsel i dag.


Producten vergelijken