hellorider

hellorider

Januarudsalg hos Hellorider!

Hos Hellorider er vi skarpe på alt fra udvalg og kvalitet til service og hurtig levering. Vi er selvfølgelig også skarpe på prisen, så derfor skyder vi året igang med et stort januarudsalg!. Alle skal have råd til en god cykel, så derfor har vi sammensat det bedste udvalg af cykler og elcykler fra 2019 og sat dem på tilbud til ekstra lave priser. Men du skal være hurtig. Først til mølle gælder og lagerbeholdningen er begrænset. Kig forbi din nærmeste butik i dag eller se et udvalg af sortimentet her!

Hvad kan du forvente?

 • Op til 40% rabat på cykler og elcykler
 • Stort udvalg af udstillings- og udsalgsmodeller
 • Stærkt begrænset lagerbeholdning

Bemærk: udvalget i butikkerne kan variere og afdækker ikke alle cykler som sælges via hjemmesiden.

hellorider

hellorider

 1. Januarudsalg
  Victesse Edge N3 HF Damecykel
  Victesse Edge N3 HF Damecykel
 2. Januarudsalg
  Brinckers Brisbane M8 Damecykel
  Brinckers Brisbane M8 Damecykel
 3. Januarudsalg
  Moustache Friday 28.3 LTD Herre
  Moustache Friday 28.3 LTD Herre
 4. Januarudsalg
  Stromer ST1 X 800Wh Sport 45km
  Stromer ST1 X 800Wh Sport 45km

hellorider

Aarhus

Hos Hellorider i Aarhus står Kasper, Asbjørn, Robin og Saad klar til at vise dig et univers af cykler og elcykler. Søger du en elcykel, mountainbike eller noget helt tredje, så har butikken i Aarhus noget for enhver smag. Med en god placering i Tilst, tæt på den store Bilka har butikken også masser af gratis parkeringsmuligheder.

Rute og åbningstider

Herlev

Hos Hellorider Herlev står vores cykeleksperter Tarek, Phillip, Allaa og Anders klar til at vise dig cykler fra mange forskellige mærker. Følg gangen til venstre for Elgiganten, lige under Hööks skiltet. Tag enten elevator eller trappen op til taget, hvor vi findes lige ved siden af Hööks. Alternativt kan man køre op ad rampen til taget og hele vejen rundt.

Rute og åbningstider

København

Hos Hellorider København står vores Mathias, Jakob og Dion klar til at vise dig de populæreste cykler og elcykler på markedet. Hvad enten du en citiybike, racercykel eller en splinterny elcykel, så har butikken i København med stor sansynlighed det du søger. Kig forbi til stilrent showroom. Hos Hellorider er der altid kaffe på kanden.

Rute og åbningstider

Sammenlign produkter