Bestillingsprocedure

Hvis du planlægger at købe en cykel, uanset om du er online eller i en fysisk butik, er det vigtigt at du er forberedt. Tilbuddet er stort og varieret og det kan svært at ''se skoven for bare træer''. For at hjælpe dig i din søgen efter den bedste og mest velegnede cykel, har vi her samlet nogle nyttige tips og punkter.

Hvor begynder jeg?

Når du er på udkig efter en cykel på internettet, er det meget sandsynligt at du vil ende på HelloRider. Vi vil her på siden gøre alt for at besøgende får den rådgivning og hjælp der er brug for, for at kunne købe den korrekte cykel. Det kræver lidt mere indsigt at købe en cykel online frem for en bog eller CD, men det er også derfor at vi hos HelloRider gør os umage for at give den nødvendige vejledning.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Som førnævnt er udvalget utroligt stor og det gør det ikke nemmere at vælge sin favorit. For at gøre det nemmere, er det derfor vigtigt at tage nogle punkter i betragtning. Tænk godt over, hvad du skal bruge cyklen til. Dette er en ret væsentlig faktor for valget af en cykel. Skal cyklen bruges til dagligt at pendle mellem arbejde og fritidsinteresser, er en citybike et godt valg, da det er en lidt hurtigere og sporty cykel, som er god til både korte og lange strækninger. Skal indkøbene klares samtidigt og man prioriterer komfort over fart, er en klassisk cykelmodel det rigtige valg.

Har du langt til og fra arbejde, eller går ruten i et meget kuperet terræn, kan valget meget vel falde på en elcykel. Det er både godt for miljøet og for din sundhed at vælge en elcykel på strækninger du normalt ville tage bilen eller offentlig transport.

Det kan også være du har præference for et specielt mærke og hos HelloRider har vi også modeller fra alle store mærker, såsom Kildemoes, Batavus og Giant. De udmærker sig allesammen på hver deres måde, nogle mærker har en lang historie bag sig og bygger praktiske cykler, andre er yngre og har større fokus på design eller komfort. Der er noget for enhver smag.

Bestilling af cyklen

Har du valgt en cykel? Du kan nu nemt bestille cyklen online. Find den rigtige størrelse og farve og tryk derefter på ''Klik og bestil''. Herefter vil du på skærmen blive guidet gennem købsprocessen.