Garanti & reklamation

Reklamationsret

Hos HelloRider har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder at din cykel enten vil blive repareret, ombyttet, du vil få pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis den går i stykker eller ved mangler. Vær opmærksom på at ved fejlagtig brug eller ved skadende adfærd dækker reklamationsretten ikke.

Hvis du oplever problemer med din cykel, kontakt da venligst vores kundeservice, vi vil med glæde hjælpe dig. Du kan også sende os en e-mail, eventuelt med billeder af problemet, så vi kan forsøge at fastslå om der er tale om en reklamationssag.*

Ønsker du at fremsætte krav om reklamationsretten

Du kan enten ringe til os eller sende en e-mail indeholdende følgende oplysninger:

  • Ordrenummer (du finder det på fakturaen eller på ordrebekræftelsen
  • Stelnummeret på cyklen (står på selve cyklen)
  • Klar beskrivelse af skaden (hvad er sket, hvornår er det sket, hvordan skete det)
  • Et billede af den defekte del (hvis relevant)

Garanti

HelloRider giver dig den fulde fabriksgaranti. Det vil sige, at vi følger de retningslinjer og betingelser, der er udstedt fra producentens side. For specifikke detaljer henvises til de enkelte producents hjemmeside.

Ved normal brug og vedligeholdelse, får du op til 10 års garanti på materiale og konstruktion af stel og fast forgaffel. På dele er der 2 års garanti på materiale og konstruktion. Sliddele som dæk, bremseklodser, sadel, kæde, klinger er ikke dækket af garanti, men reklamationsret hvis der er tale om konstruktion og/eller materialefejl.

Garanti og reklamationsret foregår ikke igennem vores servicepartnere, men igennem HelloRiders egen autoriserede værksted. Kontakt venligst vores kundeservice på 89 888 234 for mere information.

Betingelser

Ovennævnte garantibestemmelser gælder kun for den første ejer.

* I tilfælde af ikke-garanti eller reklamationssager, så pålægger vi et undersøgelsgebyr og/eller transportomkostninger:

  • Undersøgelsgebyr: 225 kr.
  • Transportomkostninger: 375 kr.
  • Undersøgelsgebyr og transportomkostninger: 600 kr.