Returnering

Hos HelloRider forstår vi at du gerne vil se din cykel i levende live og prøve at sidde på den.

14 dages returret

I de første 14 dage efter modtagelsen af din cykel, kan du annullere købet. Det betyder at du kan afprøve dit køb, som havde du selv været i en forretning. Bemærk, er cyklen først taget decideret i brug og vi derfor ikke kan tage den retur og sælge som en ny cykel, på grund af brugsridser, slid eller skidt, tilbagebetaler vi ikke den fulde købesum.

Kun hos HelloRider har du 30 dages betænkningstid

Har du brug for længere tænketid end de lovpligtige 14 dage? Det er ikke noget problem hos HelloRider. Vi forstår fuldt ud det kan være rart at have tid nok til at kunne inspicere den fra alle ledder og kanter. Derfor giver vi 30 dages betænkningstid i stedet for de 14 dage du allerede har i følge købeloven.

  • Cyklen skal være i salgsbar tilstand og uden skrammer/skader/skidt (maks kørt 3 km). Hvis cyklen har kørt mere end 3 km fratrækkes 25% af den originale pris.
  • Du skal per e-mail eller telefon informere os om at du ønsker at returnere cyklen, eller henvende dig i en af vores butikker.
  • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende.

For returnering af din ordre opkræver vi et returgebyr på 299 kr. Kontakt os for at indlede returproceduren så vi kan finde en dato for afhentning af din cykel.