Service og vedligeholdelse

Med over 15 servicepartnere placeret over hele landet, garanterer vi den bedste service. Du kan derfor købe din nye cykel nemt og billigt online, og samtidig forvente en service, som den du kan få hos den lokale cykelforhandler.

Bemærk: Klik på ind på de enkelte servicepartnere for at få mere information om, hvilke mærker de er autoriseret til at yde service og garantireparationer på.

Serviceeftersyn

Første servicetjek

Den første service skal udføres mellem 3 og 5 måneder efter at cyklen er modtaget, eller hvis den har kørt mere end 500 km. Er din cykel 5 måneder gammel, men har kun kørt 200 km, skal du altså udføre den første service alligevel.

Selvfølgelig kan vi aldrig forpligtige dig til at få udført service på din cykel, men ikke desto mindre forbeholder vi os til, at den første service er udført indenfor overstående retningslinjer for at garantien gælder.

Hvad laver en tekniker under den første service?

Elcykler / cykler med navgear Elcykler / cykler med derailleur
Kontrollerer dæktryk Kontrollerer dæktryk
Justerer hjulmøtrikkerne Justerer hjulmøtrikkerne
Justerer bremserne Justerer bremserne
Kontrollerer gearindstillingen og juster om nødvendigt. Kontrollerer kædespændingen og juster om nødvendigt.
Kontrollerer baghjulets kædespænding og justerer hvis nødvendigt Kontrollerer baghjulets kædespænding og justerer hvis nødvendigt
Kontrollerer pedalerne og smør kæden om nødvendigt Kontrollerer pedalerne og smør kæden om nødvendigt
Kontrollerer belysningen Kontrollerer belysningen

Årlige servicetjek

For at kunne fortsætte med at nyde din cykel maksimalt er det tilrådeligt at få service udført mindst en gang om året efter den første service. Ved denne regelmæssige kontrol kontrolleres alle dele og justeres om nødvendigt. Dette gavner cyklens holdbarhed og levetid.

Selvfølgelig kan du også få anden reparation og service udført hos Hellorider's servicepartnere.

Serviceassistent

Når du køber en cykel hos os, modtager du automatisk en gratis serviceopdatering når du bør opsøge en servicepartner. Denne service består i en praktisk e-mailtjeneste, så du ikke glemmer at vedligeholde din cykel så den opfylder kravene for garanti. Via et link kan du nemt anmode om en servicetjek. Spørgsmål omkring en planlagt serviceaftale? Kontakt os!

Sammenlign produkter