fietsenwinkel

Hellodeals!

Se vores fantastiske Hellodeals og find din favorit blandt mærker som Kildemoes, Cube, Sensa, Victesse og Brinckers. Book en prøvetur i en af vores butikker via knappen til højre, og test din nye cykel eller elcykel før du køber den! Hellorider - alle skal have råd til en god cykel. Læs mere her.

Book en prøvetur

Stort udvalg og testbane

Hos Hellorider Herlev står vores cykeleksperter Tarek, Phillip, Allaa og Anders klar til at vise dig cykler fra mærker som Cube, Kildemoes, Bianchi, HNF Nikolai, BMC og mange flere. I butikken har vi et stort udvalg af både mountainbikes, elcykler, racercykler og citybikes. Hellorider, din lokale cykelhandler i Herlev.

Masser af plads og gode parkeringsmuligheder

Hos Hellorider i Herlev har vi masser af plads både indenfor og udenfor, og selvfølgelig et bredt udvalg af kvalitetscykler. Derudovre har vi en stor parkeringsplads med plads nok til at prøve ALLE vores cykler.

Sådan finder du os

Følg gangen til venstre for Elgiganten, lige under Hööks skiltet. Tag enten elevator eller trappen op til taget, hvor vi findes lige ved siden af Hööks. Alternativt kan man køre op ad rampen til taget og hele vejen rundt. Vi er at finde på ventre side lige før nedkørslen. Vi ses!

Kom og besøg os:

  • Gratis prøvetur på elcykler!
  • Du kan kun anvende kreditkort på denne placering
  • Test mærker som f.eks. Brinckers, Cube, Bianchi og Cortina
  • Betal altid den laveste pris: online og offline
  • Hent din cykel eller elcykel i denne butik
  • Professionel rådgivning af vores cykeleksperter
Sammenlign produkter