kolding- Fiemaria
Kian Butikschef

Butik & Testcenter i Odense

Du kan her finde et stort udvalg af cykelmærker, f.eks. Brinckers, Cube, Ebsen, Sensa og selvfølgelig gælder laveste prisgaranti ligesom på hjemmesiden. Vi kan ikke garantere at vi har alle mærker i hver butik. Vores specialister står klar til at rådgive dig om dit valg af cykel eller elcykel. Leder du efter en citybike, en mountainbike eller noget helt tredje? Se vores flotte cykel-udstilling eller kom forbi og få en prøvetur på en af vores mange elcykler. Fra denne butik forhandles der ikke Kildemoes, Everton og Bianchi.

Kom og få en prøvetur

Der er testcenter i butikken i Odense og flere cykler står allerede klar til en prøvetur. På vores testbane foran vores butik kan du udførligt prøvekøre og opleve forskellen mellem flere af de forskellige elektriske systemer. Har du fundet en cykel som passer dine ønsker og behov, så kan vi i butikken bestille den til dig med det samme.

» Personlig rådgvning
» Elcykel testbane
» Service og vedligeholdelse
» Afhentning af bestilling

Personlig rådgvning

Er du ikke sikker på, hvilken cykel som passer dig? I alle vores butikker har vi specialister, som står klar til at rådgive dig om dit valg. Vores cykel-eksperter vil således fortælle dig, hvad forskellene er mellem de forskellige modeller, mærker og elektriske systemer.

Vi kan hjælpe dig!

Hvis du har spørgsmål omkring den korrekte stelstørrelse, fordele og ulemper ved et bestemt elektrisk system eller vedligeholdelse af en bestemt cykel? Bare rolig! Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Elcykel testbane

Hver butik har et elcykel testcenter, hvor du kan få en omfattende test af flere forskellige modeller. Her kan du opleve forskellen mellem de kendte elektriske systemer. Og Selvfølgelig står vores elcykel specialister klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Gratis prøvetur

Skal det være forhjulsmotor, baghjulsmotor eller centermotor? Oplev på egen krop, hvad du finder mest komfortabel under en gratis prøvetur. Af alle de populære motorsystemer, har vi også en elcykel til dig. Du vil hurtigt opleve hvilket motorsystem, som passer dig bedst.

Service og vedligeholdelse

Du kan også besøge vores butikker for vedligeholdelse eller reparation. Vores dygtige og kvalificerede teknikere sikrer at du kan komme tilbage på vejen så hurtigt som muligt.

Service lokalt eller på hjemmeadressen

Klik på ind på de enkelte servicepartnere for at få mere information om hvilke mærker de er autoriseret til at yde service og garanti reparationer på. Her kan du vælge en servicepartner i dit lokalområde eller en kørende samarbejdspartner, som kommer direkte til din hjemmeadresse. Kontakt vores kundeservice for mere information.

Afhentning af bestilling

Du kan nemt få din online ordre leveret på hjemmeadressen, men du kan også vælge at afhente den i en af vores butikker. Hvis du er i butikken for at bestille en ny cykel, som ikke direkte er på lager, har du mulighed for a bestille den direkte til butikken og afhente den når den er klar.

Afhentning når det passer dig

Foretrækker du at afhente i butikken? Når du bestiller en cykel hos HelloRider har du mulighed for at afhente din cykel på lige præcis det tidspunkt, som passer dig bedst. Bemærk, det er ikke alle mærker som kan afhentes i hver butik. Du finder selv mulighederne i bestillingsprocessen.