fietsenwinkel

Glædelig jul fra Hellorider!

Hos Hellorider er vi i julehumør! Derfor har vi gode juletilbud til både dig selv og til alle dem du har kært. En cykel eller elcykel er den perfekte julegaveide til dem som cykler professionelt eller til dem som bare cykler for sjov. Find din favorit blandt vores store udvalg af cykler og spar masser af penge på årets bedste julegave! Gør livet både sundere og sjovere med en cykel eller elcykel.

Bemærk: vores butikker holder julelukket fra 24. december t/m 1. januar.

Book en prøvetur

Stort udvalg og stilrent showroom

Hos Hellorider København står vores cykeleksperter Mathias, Jacob og Dion klar til at vise dig cykler fra mærker som Cube, Kildemoes, Bianchi, Stromer, HNF Nicolai, Brinckers og mange flere. I butikken står cyklerne i forskellige kategorier så det er nemt at overskue det store udvalg. I København har vi primært fokus på elcykler og har mange forskellige modeller tilgængelige.

Gode parkeringsmuligheder og kaffe på kanden

Hos Hellorider København har vi altid kaffe på kanden og en elcykelekspert tilgængelig i butikken. Der findes gode parkeringsmuligheder bagved butikken samt en stor udendørs testbane hvor du kan prøve vores forskellige motorsystemer og modeller.

Kom og besøg os:

  • Gratis prøvetur på elcykler!
  • Du kan kun anvende kreditkort på denne placering
  • Test mærker som f.eks. Brinckers, Cube, Bianchi og Cortina
  • Betal altid den laveste pris: online og offline
  • Hent din cykel eller elcykel i denne butik
  • Professionel rådgivning af vores cykeleksperter
Sammenlign produkter