fietsenwinkel

Kæmpe Outlet!

Frem t/m 24. november sælger vi ud fra butikken i Aarhus fra alle vores udstillings- og demomodeller. Alt skal væk, så vi har naturligvis skruet prisen ekstra bund. Disse modeller er blevet brugt til udstilling i vores butikker og kan derfor være let beskadiget, men fungerer selvfølgelig optimalt! Find cykler til enhver smag, uanset om du søger en elcykel, en mountainbike eller noget helt tredje.  Book en prøvetur i vores butik i Aarhus via knappen til højre eller besøg vores butik når det passer dig. Læs mere her.

Book en prøvetur

Stort udvalg og gode parkeringsmuligheder

Hos Hellorider Aarhus står vores cykeleksperter Kasper, Asbjørn, Robin og Saad klar til at vise dig cykler fra mærker som Cube, Kildemoes, Cortina, Stromer, Sensa og mange flere. I butikken står cyklerne i forskellige kategorier så det er nemt at overskue det store udvalg af henholdsvis mountainbikes, elcykler, racercykler og citybikes. Vi er desuden nemme at finde da vi ligger godt placeret i Tilst tæt på den store Bilka. Vi har derudover masser af gratis parkeringsmuligheder.

Altid en autoriseret mekaniker i butikken

Hos Hellorider i Aarhus har vi altid mindst en autoriseret mekaniker til rådighed i butikken. Hos os kan du prøve din cykel i rolige omgivelser på stort udendørsareal lige udenfor butikken. Desuden har vi udkørende afhentning og tilbagelevering i tilfælde af reparation. Hellorider, din lokale cykelhandler i Aarhus.

Kom og besøg os:

  • Gratis prøvetur på elcykler!
  • Du kan kun anvende kreditkort på denne placering
  • Test mærker som f.eks. Brinckers, Cube, Bianchi og Cortina
  • Betal altid den laveste pris: online og offline
  • Hent din cykel eller elcykel i denne butik
  • Professionel rådgivning af vores cykeleksperter
Sammenlign produkter