fietsenwinkel

Januarudsalg i Aarhus

Hos Hellorider er januarudsalget startet! Kig forbi butikken for store rabatter på både udstillings- og udsalgsmodeller. Alt skal væk og vi sælger ud efter først til mølle princippet, så vent ikke for længe. Find din favorit blandt vores store udvalg af cykler og spar masser af penge ved årets største udsalg! Gør livet både sundere og sjovere med en cykel eller elcykel fra Hellorider

Book en prøvetur

Stort udvalg og gode parkeringsmuligheder

Hos Hellorider Aarhus står vores cykeleksperter Kasper, Asbjørn, Robin og Saad klar til at vise dig cykler fra mærker som Cube, Kildemoes, Cortina, Stromer, Sensa og mange flere. I butikken står cyklerne i forskellige kategorier så det er nemt at overskue det store udvalg af henholdsvis mountainbikes, elcykler, racercykler og citybikes. Vi er desuden nemme at finde da vi ligger godt placeret i Tilst tæt på den store Bilka. Vi har derudover masser af gratis parkeringsmuligheder.

Altid en autoriseret mekaniker i butikken

Hos Hellorider i Aarhus har vi altid mindst en autoriseret mekaniker til rådighed i butikken. Hos os kan du prøve din cykel i rolige omgivelser på stort udendørsareal lige udenfor butikken. Desuden har vi udkørende afhentning og tilbagelevering i tilfælde af reparation. Hellorider, din lokale cykelhandler i Aarhus.

Kom og besøg os:

  • Gratis prøvetur på elcykler!
  • Du kan kun anvende kreditkort på denne placering
  • Test mærker som f.eks. Brinckers, Cube, Bianchi og Cortina
  • Betal altid den laveste pris: online og offline
  • Hent din cykel eller elcykel i denne butik
  • Professionel rådgivning af vores cykeleksperter
Sammenlign produkter