hellorider outlet
hellorider

Spar op til 50% på din nye (el)cykel!

Udsalgsfesten er i fuld gang og nu er tiden også kommet til at få ryddet op i alle vores udstillings- og demomodeller. Kig forbi en af vores butikker i dag, hvor vi sælger ud fra gulvet af vores mange 2019 udstillingsmodeller. Tag din nye cykel direkte med hjem! Hvad enten du søger en elcykel, mountainbike eller racercykel, så har vi noget for enhver smag. Vi udbyder naturligvis også de lynhurtige speed pedelecs (45 km/t).

Find din nye cykel blandt kendte mærker som Kildemoes, Cube, BMC, Cortina, Brinckers og Bianchi mm. Alt skal væk og vi stopper ikke før den sidste 2019 udstillingsmodel er solgt. Kampagnen løber frem t/m 17. november, men vent ikke for længe. Vi sælger nemlig ud efter først til mølle princippet.

Bemærk: udvalget i butikkerne kan variere og afdækker ikke alle cykler som sælges via hjemmesiden.

hellorider

Find din nærmeste butik nedenfor

Aarhus

Hos Hellorider i Aarhus står Kasper, Asbjørn, Robin og Saad klar til at vise dig et univers af cykler og elcykler. Søger du en elcykel, mountainbike eller noget helt tredje, så har butikken i Aarhus noget for enhver smag. Med en god placering i Tilst, tæt på den store Bilka har butikken også masser af gratis parkeringsmuligheder.

Rute og åbningstider

Herlev

Hos Hellorider Herlev står vores cykeleksperter Tarek, Phillip, Allaa og Anders klar til at vise dig cykler fra mange forskellige mærker. Følg gangen til venstre for Elgiganten, lige under Hööks skiltet. Tag enten elevator eller trappen op til taget, hvor vi findes lige ved siden af Hööks. Alternativt kan man køre op ad rampen til taget og hele vejen rundt.

Rute og åbningstider

København

Hos Hellorider København står vores Mathias, Jakob og Dion klar til at vise dig de populæreste cykler og elcykler på markedet. Hvad enten du en citiybike, racercykel eller en splinterny elcykel, så har butikken i København med stor sansynlighed det du søger. Kig forbi til stilrent showroom. Hos Hellorider er der altid kaffe på kanden.

Rute og åbningstider

Sammenlign produkter