fietsenwinkel


Hvilken racercykel passer mig?

Det er generelt ikke let at finde rundt i udvalget af racercykler. For at have mange års glæde af din racercykel, er det vigtigt, at du først stiller dig selv et par spørgsmål, inden du foretager køb. Med vores købsguide vil du se et udvalg af modeller, der passer præcist til dig og dine behov. Baseret på et par korte spørgsmål, sammensætter vi et udvalg af racercykler til dig, så du hurtigt og nemt kan bestemme dig for, hvilken racercykel du skal bruge. Det er super nemt!

Hvem er du? Og hvad er dine præferencer?

I testen besvarer du et par korte spørgsmål om dig selv, så vi lærer dig lidt bedre at kende. Baseret på dine præferencer og ønsker kan vi hurtigt vise et antal modeller, der passer dig godt. Du kan derefter fortsætte med at søge selv, f.eks. efter dit yndlingsmærke eller skiftegruppe. Og bare rolig: du behøver ikke at tilmelde dig noget som helt, for at prøve vores guide!Sådan gør du:

1. Start guiden

2. Besvar et par korte spørgsmål

3. Se dit udvalg af racercykler
Vælg mellem hundredvis af cykler på mindre end 3 minutter

Super praktisk, og du er ikke bundet til noget!
Hvordan vælger du en racercykel?

Det er vigtigt, at du først stiller dig selv et par spørgsmål, inden du kan begynde at lede efter den bedste model til dig. Dette er de vigtigste spørgsmål:

Formål?

Hvad vil du hovedsageligt bruge racercyklen til? Vil du for eksempel ride konkurrencer med det, eller er det rent rekreativt? Eller vil du bruge racercyklen rent som et transportmiddel til pendling? Det er selvfølgelig også muligt!

Størrelse?

Ikke kun komforten, men også chancen for kvæstelser afhænger stærkt af størrelsen på din racercykel. Med hver rammestørrelse viser vi dig, hvilken kropshøjde den er egnet til: super let!


Beregn din stelstørrelse

Producten vergelijken