Beregning af stelstørrelse

  • HelloRider
  • Bekvem bestilling
  • Gratis personlig rådgivning
  • Cykler leveres 100% køreklar
  • Landsdækkende service
  • Laveste prisgaranti

HelloRider er glade for at kunne hjælpe dig med at finde den rigtige stelstørrelse. Med den rette stelstørrelse får du nemlig den ideelle siddeposition og komfort på cyklen. Er du tvivl om hvilken stelstørrelse du skal bruge? Så brug gerne vores smarte stelstørrelsesberegner. Cykelstørrelse (også kaldet stelstørrelse) er afstanden mellem krumtapakslen og op til stellet, hvor sadelpinden kommer ud (ofte udtrykt i centimeter eller i tommer). Nedenfor ser du hvilke stelstørrelser der er forbundet med de forskellige cykelmodeller. Herefter kan du nemt og hurtigt vælge den cykel som passer specielt til dig. På hver af vores produktsider er det tydeligt indikeret, hvilken stelstørrelse der passer til hvilken højde, så du hurtigt, nemt og præcist kan bestille din cykel.

Hos Hellorider ønsker vi, at gøre det så let som muligt for dig at finde den helt rigtige cykel. Du kan derfor beregne din stelstørrelse hos os. For at beregne din stelstørrelse, skal du kende din skridtlængde. Skridtlængden måles ved at sprede benene med 15 cm mellerum og måle afstanden fra jorden op til skridtet, sørg for at have strækte ben.

Hvis du ikke har mulighed for at måle din skridtlængde, er vi glade for at kunne hjælpe dig alligevel. Indtast din højde i boksen til højre: Vi vil herefter vise dig, hvilke cykler der passer til dig, baseret på din højde.