Barnestole

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Yepp Mini Vindskærm
    Yepp Mini Vindskærm
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Den rigtige barnestole

Barnestol

Når du skal vælge en barnestol, er det ikke nogen let opgave at vælge den rigtige. Der findes mange forskellige typer barnestole at vælge imellem, og der findes yderligere også vidt forskellige muligheder for placeringen af en barnestol. Af sikkerhedssyn anbefaler de fleste at man vælger en barnestol der er monteret bagpå cyklen. Når dit barn er placeret bagpå, er barnet bedre beskyttet mod vejrlige forhold.

Ulempen ved at vælge en bag monteret barnestol er at dit barn ikke får den samme udsigt som du gør, eller som de ville gøre ved at sidde i foran monteret barnestol. Hvis du der i mod skulle vælge sådan en barnestol er der forskellige muligheder for montering og valg af barnesæde, det kan eksempelvis være på styret på en herrecykel. Ud over valget af montering og barnesæde, er der selvfølgelig også farven at tage stilling til. For mange er den rigtige barnestol nemlig også i den helt rigtige farve, som kan matche ens cykel, og for nogle handler det bare om at finde den billigste muligt. Uanset hvad du skulle være til, kan du være sikker på at du kan finde din næste barnestol hos Hellorider. Nedenfor kan du se et lille udvalg af vores barnestole fra forskellige brands.Find den rigtige barnestol blandt mærker som GMG Yepp Maxi Stelmonteret og Gmc Yepp Mini blå.

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige barnestol, står vi meget gerne klar til at hjælpe dig. Kom ind og besøg os i en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Herlev eller Esbjerg. Vi har kompetente folk klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige barnestol til dig og dit barn. Hvis du der i mod ikke skulle kunne komme i nærheden af disse to, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, mail eller chat, hvor vi også gerne hjælper dig hvis du skulle have andre spørgsmål.

Producten vergelijken