Cykelhjelme

(12) 12 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Cykelhjelme

Cykelhjelm

Når du skal ud at cykle har du naturligvis tænkt på og husket det hele. Cyklen og bagagen er der styr på, men hvad med hjelmen?
Med en cykelhjelm på hovedet når du er ude at cykle reducerer du risikoen for alvorlig hoved- og endda hjerneskade betydeligt, ved fx styrt eller påkørsler.
Med de efterhånden mange elcykler i gadebilledet, vil der ligeledes opleves højere hastigheder, da disse kører helt op til 25km/t. Udover de ting man som cyklist er herre over og det scenarie, at man kan styrte med høj hastighed er der ligeledes risiko for at andre i trafikken laver uventede manøvrer som man ikke selv har indflydelse på eller kan nå at reagere på. Vi er desværre ikke herrer over alt hvad der foregår omkring os.

Især når det drejer sig de mere sportsrelaterede og udfordrende cykelture, som når du skal ud på din mountainbike eller racercykel er hjelmen en god ide at have med på tjeklisten over ting du skal huske. Sikkerhed frem for alt.
Blandt befolkningen ved man at det er fornuftigt at bruge hjelm, men mange begiver sig alligevel ud i trafikken uden.
For mange handler det at køre med cykelhjelm om at få gjort det til en vane i hverdagen, så man har svært ved at forestille sig at skulle afsted uden denne.

Billige cykelhjelm i alle størrelser og modeller

Hos HelloRider finder du cykelhjelme til både de små og store størrelser. Du finder et stort udvalg af flotte og sporty hjelme, som passer netop til dig og din cykel, så hjelmen indgår som en del af outfittet og ikke en ukurant påklædnings genstand, som skal være der.
Alle cykelhjelme på det danske marked er godkendte efter en europæisk standard.

Lige meget hvor godkendt en cykelhjelm er og hvor mange strenge krav den lever op til, vil en hjelm aldrig beskytte dit hoved godt nok, hvis du ikke bruger en korrekt størrelse og bærer den ordentligt. Find derfor en hjelm som passer som passer i omkreds, bredde og længde, og som har en god pasform, så den ikke rutsjer rundt på hovedet.

Hos HelloRider finder du udover cykelhjelme en lang række tilbehør til din cykel, som bidrager med øget sikkerhed og lethed til hverdagen.

Er du i tvivl om hvilken cykelhjelm du skal vælge eller har du andre spørgsmål til vores mange produkter er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for sparring og støtte i dine valg. Du kan komme i kontakt med os via chat, mail eller telefon, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Andet tilbehør til cyklen

Cykelhjelme fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 9,6, baseret på 21 kundeanmeldelser. Priserne på tilbehør varierer fra 499,- DKK til 669,- DKK.