Cykelkurve

(10) 10 Varer fundet

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Cykelkurv

Cykelkurv

Vi kender vist alle til problemet, med at det kan være svært at cykle med både tasker og indkøbsposer - med mindre man har en cykelkurv. Hos HelloRider har vi et stort udvalg i forskellige typer cykelkurve, som passer til lige nøgagtigt din cykel fra alle de kendte mærker. Der findes mange forskellige bud på hvordan du kan løse dit transportproblem, du kan enten købe en frontkurv, eller en bagkurv, alt afhængig af hvad du er til. Frontkurven har sine fordele i at være nem at have din taske eller lign i, og bagkurven har sin fordel i at typisk at kunne rumme mere, og være nemmere at styre når din oppakning er stor. Men uanset om du er til polyrattan eller stålkurve har vi det. Kurvene fåes derudover i mange forskellige slags størrelser, så der netop også findes en størrelse som passer dig. Du kan se en del af vores sortiment her:

Hvilken billig cykelkurv foretrækker du?

Hvilken type cykelkurv er du på udkig efter? HelloRider har et stort udvalg i vores brede sortiment af cykelkurve, og du kan med garanti også finde en der passer til dine behov, vores bedre udvalg tæller b.la.:

Mange forskellige farver, materialer og billige cykelkurve

Vores cykelkurve har mange forskellige farver, som: sølv, sort, pink, lilla, brun, hvid, grøn, blå, beige - Og i mange forskellige materialer såsom: Stål, Rattan og flet, og nogle endda designet med fine detaljer såsom blomster eller et flot motiv.

Hurtig Levering & Service

Hos HelloRider har vi en altid en lynhurtig levering som sikrer dig at din vare er fremme i løbet af et par dage, og at du derfor ikke skal gå og vente og blive utålmodig. Hvis du i stedet ikke kan vente, kan du med fordel besøge en af vores butikker til en snak eller en kop kaffe. Vi hjælper dig hellere end gerne og svare på alle dine spørgsmål. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din nye cykelkurv, bytter vi hellere end gerne den.