Cykelkurve

(12)
Faldende orden
per page
Filtre
 1. UDSALG -50%
  Klickfix håndtagsholder CC-100 til elcykel inklusiv lås
  Klickfix håndtagsholder CC-100 til elcykel inklusiv lås
 2. Klickfix Uni Frontkurv 16L Sort
  Klickfix Uni Frontkurv 16L Sort
 3. UDSALG -50%
  Klickfix håndtag holder CC-100 inklusiv lås
  Klickfix håndtag holder CC-100 inklusiv lås
 4. Basil Denton Cykelkurv Grå L
  Basil Denton Cykelkurv Grå L
 5. Basil Cento Kurv Sort
  Basil Cento Kurv Sort
 6. Basil Denton Cykelkurv Brun L
  Basil Denton Cykelkurv Brun L
 7. Basil Dorset Kurv Brun L
  Basil Dorset Kurv Brun L
 8. Basil Dorset Cykelkurv Grå L
  Basil Dorset Cykelkurv Grå L
Faldende orden
per page

Cykelkurv - løs dine transportproblemer!

Cykelkurv

Vi kender vist alle til problemet, med at det kan være svært at cykle med både tasker og indkøbsposer - med mindre man har en cykelkurv. Hos Hellorider har vi et stort udvalg af forskellige typer cykelkurve, som passer til lige nøgagtigt din cykel fra alle de kendte mærker. Der findes mange forskellige bud på hvordan du kan løse dit transportproblem, du kan enten købe en frontkurv, eller en bagkurv, alt afhængig af hvad du er til. Frontkurven har sine fordele i at være nem og have sin taske eller lign i, og bagkurven har sin fordel i at typisk at kunne rumme mere, og være nemmere at styre når din oppakning er stor. Men uanset hvad du er til kan du finde det her. Kurvene fås derudover i mange forskellige slags størrelser, så der netop også findes en størrelse som passer dig. Du kan se en del af vores sortiment her:

Hvilken billig cykelkurv foretrækker du?

Hvilken type cykelkurv er du på udkig efter? Hellorider har et stort udvalg af cykelkurve, og du kan med garanti også finde en der passer til dine behov, blandt vores udvalg finder du:

Mange forskellige farver, materialer og billige cykelkurve

Vores cykelkurve har mange forskellige farver, som: sølv, sort, pink, lilla, brun, hvid, grøn, blå, beige - Og i mange forskellige materialer såsom: Stål, Rattan og flet, og nogle er endda designet med fine detaljer såsom blomster eller et flot motiv.

Hurtig Levering & Service

Hos Hellorider har vi en altid en lynhurtig levering som sikrer dig at din vare er fremme i løbet af et par dage, og at du derfor ikke skal gå og vente og blive utålmodig. Hvis du i stedet ikke kan vente, kan du med fordel besøge en af vores butikker til en snak eller en kop kaffe. Vi hjælper dig hellere end gerne og svare på alle dine spørgsmål. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din nye cykelkurv, bytter vi den hellere end gerne.

Sammenlign produkter