Cykelkurve til elcykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cykelkurv til nem transport

Raleigh Damecykel dame

Giv din elcykel ekstra opbevaringsplads på farten. Kender du det? Indkøbsposer der skal balanceres rigtigt på styret, tasker udenpå tasker og arbejdscomputeren der tynger på skulderen. Der er mange gode grunde til at give dine skuldre fri med en cykelkurv. Hos Hellorider finder du et bredt udvalg af cykelkurve til både foran og bag på din elcykel, samt flere forskellige håndtagsholdere, monteringssæt og adapters, der nemt kan installeres på din elcykel. Vælg mellem flere designs af cykelkurve - fra den populære Klickfix frontkurv i fletmetal til de søde Basil fletkurve i siv og de mere moderne canvas- og stålkurve fra rå Cortina.

Sæt stil på din elcykel

En elcykel behøver ikke være generisk, bare fordi den er smart og hurtig. Med en cykelkurv efter dit valg kan du give dit nye transportmiddel lidt ekstra plads og personlighed. Med lidt snilde kan du gøre din nye elektriske citybike, hybrid eller ladcykel til en bohéme-lækker shoppingpartner, en rummelig arbejdshest med plads til arbejdscomputeren eller en genial opbevaring til børnenes skoletasker. Det første du skal gøre, er at installere monteringssæt og håndtagsholdere på din elcykel. Der findes flere varianter, der kan bruges - og det er let at sætte fast både for og bag. Nu er du klar til at vælge din cykelkurv.

Sådan vælger du cykelkurv

Sæt præg på din elcykel, så den passer til din stil. Der findes uanede variationer af cykelkurven, som kan give din elcykel et helt nyt udtryk med få virkemidler. En klassiker i bybilledet er de søde landsby ‘havelåger’ med flettede kurve og kunstige slyngplanter, der snos om cykelkurven. Det er et nemt look at opnå, men som hurtigt forvandler din elcykel til en hyggelig citybike. Er du ude efter en stilren cityracer med rum til tasken, er de neutrale og rå cykelkurve et godt valg. De giver et industrielt look, der passer perfekt ind i en urban jungle.Søger du en helt basal opgradering til elcyklen, er de store kurve i klassisk net et godt valg. Her kan du finde både frontkurv og bagkurv med god plads - og med mulighed for at klikke kurven af og tage med på indkøb. Nemmere bliver det ikke. Har du spørgsmål til cykelkurve, montering eller udvalg, er du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller chat - så hjælper vi gerne!

Producten vergelijken