Cykellygter

(12) 12 Varer fundet

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Cykellygter

Cykellygte

Når mørket falder på er det vigtigt at have de rigtige cykellygter, der kan guide dig sikkert gennem trafikken, hvad enten det er til de tidlige morgerner, eller de sene aftener. Det forholder sig desværre således at mange glemmer at få lygterne på, efter en lang og lys sommer, hvor lygterne ikke har været nødvendige.

Hvis du har kørekort, har du sikkert oplevet at køre i trafikken og pludselig opdage en mørk skikkelse på vejen, uden lygter på. Du har sikkert også oplevet hvor tæt det har været at du har kørt nogen over i et højesving, fordi de ikke havde lygter på. Derfor er det livsvigtigt at få dine lygter på når det bliver mørkt. For din skyld og for alle andres skyld.

Der findes ingen undskyldninger for ikke at have fastmonteret et par cykellygter på din cykel hele tiden. Dynamolygten har eksisteret i lang tid nu, og det seneste stykke tid har de nyere magnetlygter vundet mere og mere frem i samfundet. Hverken dynamo lygten eller magnet lygten kræver batterier, og er derfor en rigtig god ide at have på sin cykel, hvis man har en tendens til at glemme lygterne. Især hvis du har børn, er det vigtigt at lære dem fra starten at når man færdes i trafikken, skal man altid have lygter på.

Køb din cykellygte online

Vi har et stort udvalg af cykellygter, til markedets bedste pris, så der en cykellygte til hvert behov. Alle vores cykellygter er typisk billigere end dem du finder i butikken, og typisk helt ned til 30% under. Du kan se vores udvalg fra diverse mærker her:

Andet cykel tilbehør

De nyeste lygter

Hos finder du de nyeste og billigste cykellygter, der alle opfylder de danske lovkrav. Vi går utrolig meget op i din sikkerhed og derfor forsøger vi os også at holde os opdateret med de nyeste teknologier. og sikkerhedskrav. Desuden er alle lygter registreret med batterilevetid, lysafstand, og andre vigtigte informationer for dig som forbruger.