Cykeltasker

(16)
Faldende orden
per page
Filtre
 1. Blixum Simple Cykeltaske 2018
  Blixum Simple Cykeltaske 2018
 2. Blixum Dobbel Cykeltaske Polyester 2018
  Blixum Dobbel Cykeltaske Polyester 2018
 3. Blixum Dubbel Bisonyl Cykeltaske 2018
  Blixum Dubbel Bisonyl Cykeltaske 2018
 4. Blixum Tour Sporty Dobbelt Cykeltaske Sort
  Blixum Tour Sporty Dobbelt Cykeltaske Sort
 5. UDSALG -50%
  Shimano Pro Combipack Sadeltaske
  Shimano Pro Combipack Sadeltaske
 6. Ortlieb Velocity Taske Gul / Sort
  Ortlieb Velocity Taske Gul / Sort
Faldende orden
per page

Cykeltasker - Se det store udvalg!

Der findes rigtig mange måder at transportere sine ting frem og tilbage på sin cykel. En af disse måder kunne være med en cykeltaske. Du kan endda sagtens tage din cykeltaske med på farten, da rigtig mange cykeltasker er vandtætte.

En cykeltaske behøver ikke at være rigtig dyr, du kan sagtens finde en billig cykeltaske hos Hellorider

Typer af tasker

Der findes overordnet 2 typer tasker - Opbevaringstasker og Transporttasker.

Opbevaringstasker

Opbevaringstasker kan bruges til når du skal transportere ting frem og tilbage på din cykel. Hvis man ønsker at have meget med på sin cykel, men ikke har lyst til at bære det på ryggen, kan man med fordel erhverve sig sidetasker. Sidetasker er dobbelte cykeltasker, som monteres på siden af cyklen, enten bagpå eller foran. Disse bliver ofte brugt på cykelferier, da man kan have rigtig meget i, specielt hvis man montere sidetasker både foran og bagpå.

Transporttasker

Transporttasker er en form for cykelkuffert eller cykeltaske om man vil, til transport eller opbevaring af cykel og cykeldele. Hvis man fx skal have sin cykel med ud at flyve, så er det et krav at have den i en cykeltaske.Da flybagage godt kan få en hård behandling, vil det derfor være en god ide at købe en cykelkuffert som er hård. Man kan få flere størrelser af cykeltasker, og det er altid vigtig at tjekke din cykels størrelse før du køber en cykelkuffert, så du er sikker på at købe den rigtige størrelse.

Vandtæt cykeltaske

En stort fordel, er at købe en vandtæt cykeltaske. Der er forskel på om en cykeltaske blot er vandafvisende, eller vandtæt. Hvis man fx skal have sin computer med på cyklen hver dag, så ønsker du dig naturligvis at din cykeltaske er 100% vandtæt, og ikke kun vandafvisende. Hvis du køber en billig cykeltaske, kan du ikke forvente at den er helt vandtæt, da det kræver noget specielt, som typisk kun findes i de lidt dyrere tasker.

Sammenlign produkter