Cykeltasker

(3)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Blixum Dubbel Bisonyl Cykeltaske
    Blixum Dubbel Bisonyl Cykeltaske
  2. Blixum Dobbelt Cykeltaske Polyester
    Blixum Dobbelt Cykeltaske Polyester
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cykeltasker - Se det store udvalg!

Der findes rigtig mange måder at transportere sine ting frem og tilbage på sin cykel. En af disse måder kunne være med en cykeltaske. Du kan endda sagtens tage din cykeltaske med på farten, da rigtig mange cykeltasker er vandtætte. En cykeltaske behøver ikke at være rigtig dyr, du kan sagtens finde en billig cykeltaske hos Hellorider. Find både Ortlieb cykeltasker, Thule cykeltasker og Blixum cykeltasker hos os!

Opbevaringstasker

Opbevaringstasker kan bruges til når du skal transportere ting frem og tilbage på din cykel. Hvis man ønsker at have meget med på sin cykel, men ikke har lyst til at bære det på ryggen, kan man med fordel erhverve sig sidetasker. Sidetasker er dobbelte cykeltasker, som monteres på siden af cyklen, enten bagpå eller foran. Disse bliver ofte brugt på cykelferier, da man kan have rigtig meget i, specielt hvis man montere sidetasker både foran og bagpå.

Transporttasker

Transporttasker er en form for cykelkuffert eller cykeltaske om man vil, til transport eller opbevaring af cykel og cykeldele. Hvis man fx skal have sin cykel med ud at flyve, så er det et krav at have den i en cykeltaske.Da flybagage godt kan få en hård behandling, vil det derfor være en god ide at købe en cykelkuffert som er hård. Man kan få flere størrelser af cykeltasker, og det er altid vigtig at tjekke din cykels størrelse før du køber en cykelkuffert, så du er sikker på at købe den rigtige størrelse.

Vandtæt cykeltaske

En vandtæt cykeltaske er en klar fordel når man cykler i Danmark. Der er forskel på om en cykeltaske blot er vandafvisende, eller vandtæt. Hvis man fx skal have sin computer med på cyklen hver dag, så ønsker du dig naturligvis at din cykeltaske er 100% vandtæt, og ikke kun vandafvisende. Hvis du køber en billig cykeltaske, kan du ikke forvente at den er helt vandtæt, da det kræver noget specielt, som typisk kun findes i de lidt dyrere tasker.

Producten vergelijken