Batterier til elcykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nyt batteri til din elcykel

Elcykel batteri

Dit batteri til elcyklen er det som giver motoren strøm. Jo mere pedalassistance der skal bruges, jo hurtigere drænes batteriet. Et batteri til elcykel kan ligesom andre batterier med tiden blive dårligt. Et godt batteri giver mere køreglæde, og det er derfor vigtigt at få batteriet til din elcykel udskiftet, hvis ikke det virker optimalt. Her på siden kan du finde en lang række forskellige batterier til elcykler fra mærkerne:

Køb mere medvind til din cykel

Kapaciteten på elcykel batterier er forskelligt. Et "tungere" elcykel batteri, altså med mere Wh sikrer, at du kan køre flere kilometer på et fuldt elcykel batteri. De mest almindelige batterier til elcykler er i dag på 300-400 Wh, men du kan også købe batterier til elcykler med 500 Wh. Så hvis du bruger din elcykel til længere afstande, anbefalses det at købe et batteri med højere kapacitet. Hvis du bruger din cykel til daglige korte ture, kan du nøjes met et batteri på 300 Wh.

Hvis du har nogen tvivl eller spørgsmål til hvad for et batteri der passer din elcykel, kan du altid kontake os på telefon, e-mail eller chat, så skal vi nok guide dig igennem det. Du kan også læse mere om elcykel batterier her

Sammenlign produkter