Cykelholdere

(9)
Faldende orden
per page
Filtre
 1. Thule Velospace XT 938 Cykelholder til 2 Cykler
  Thule Velospace XT 938 Cykelholder til 2 Cykler
 2. Thule Transporthjul 9173
  Thule Transporthjul 9173
 3. Thule Rampe XT 9172
  Thule Rampe XT 9172
 4. Thule Carbon Frame Protector 984
  Thule Carbon Frame Protector 984
 5. Thule EasyFold Carrying Bag 931-1
  Thule EasyFold Carrying Bag 931-1
 6. Thule EasyFold XT 3 cykeltaske
  Thule EasyFold XT 3 cykeltaske
Faldende orden
per page

Cykelholder

Cykelholder

Cykling i Danmark bliver mere og mere populært, vi cykler til og fra arbejde for motionens skyld, og ikke mindst fordi det er sjovt og billigere end at tage bilen. Men for mange nøjes de ikke kun med det, de vil ud og have større udfordringer, udfordringer de måske har set i Tours De France, og til det skal du jo lige til Frankrig først med cyklen. Med en cykelholder, åbner Europas cykelveje for alvor op. En cykelholder gør at du nemt kan tage cyklen med på din næste ferie, og dermed undgå besværret ved at leje eller låne en cykel. Forestil dig en bilferie til de franske alper, og glæden ved at kunne tage sin egen cykel op af de spektakulære bjerge, på den samme cykel som du hver dag bruger til at køre på arbejde.

Grundigt testet cykelholder

Når du køber en cykelholder hos Hellorider kan du være sikker på at alt udstyr er grundigt testet før vi sælger det videre. Et skrækscenario kunne jo være en tabt cykel på vej ned at Auto Bahn midt i Tyskland. På den måde kan du og andre i trafikken være sikre, og selvfølgelig din værdifulde cykel. For at beskytte din cykel yderligere kan du med fordel placere et stykke Tubeskin, som er et kraftigt stykke gummi, der klæbes fast på cyklens stel.

Lovkrav - cykelholder

Du skal være opmærksom på at, når du kører gennem Tyskland med din cykel bag på cykelholder, er der skrappere godkendelsesregler. Disse håndhæves dog kun over for tyskere og normalt ikke danskere. Fingerreglen er at hvis den er godkendt i Danmark, så er den også godkendt til at køre på de europæiske veje. Om der er fælles godkendelseskrav på vej, vides på nuværende tidspunkt ikke. Det er dog et lovkrav at, når du har monteret en cykelholder med cykel bag på bilen, at der så er en lygtebom med nummerplade monteret uden på. Den ekstra nummerplade kan du bestille hos Skat.

Du kan med fordel se et udvalg af vores andet tilbehør til cyklen ved at trykke på nedenstående link.

Sammenlign produkter