Cortina

Cykelholdere til elcykler

(3)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Thule Rampe XT 9172
    Thule Rampe XT 9172
  2. Thule Velospace XT 938 Cykelholder til 2 Cykler
    Thule Velospace XT 938 Cykelholder til 2 Cykler
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cykelholdere til elcykler

Gør bilen elcykel-parat med en veldesignet cykelholder fra Thule - perfekt til både ferietid og fritidsaktiviteter. Cykling i Danmark bliver mere og mere populært, og det er en god måde at få vind i håret og motion i benene. Med en cykelholder er du ikke begrænset af geografi eller afstande - her kan du køre til de bedste mountainbike bakker, flotte kyststrækninger og hurtige motionsruter, på ingen tid. Søger du større udfordringer på cykelstien - eller vil du gerne afprøve Tour De France-turen på egen hånd? Spænd cykelholderen fast på bilen og du er klar til nye oplevelser. På den måde slipper du for at leje og låne cykler - og kan medbringe din trofaste transportmakker på toppen af Alpe d’Huez i stedet. Ja, og selv hvis du foretrækker myldretidens cykelløb til hverdag, kan cykelholderen hurtigt blive en god hjælper. Hent både små og store cyklister fra fritidsaktiviteter, skole og arbejde med en solid cykelholder, der er bygget til at bære mountainbikes og tunge elcykler.

Sådan spotter du en god cykelholder

Cykelholder

Hvordan finder jeg den bedste cykelholder? Det kan være en jungle at begive sig ud i cykelholdere og deres fordele og ulemper. Særligt når din cykelholder skal kunne bære elcykler, der ofte vejer en god del mere end almindelige cykler. Her kommer et par tips til dig, der er på udkig:

Godt grip

Har cykelholderen et godt tag i din elcykel? Cykelholdere der ikke slutter tæt til cyklen, kan ofte få den til at svinge fra side til side, når du kører i bilen. Det kan betyde at din elcykel falder ud af holderen under kørsel - eller laver ridser på din bil. Begge dele er dyre fornøjelser, som kan undgås med en tætsiddende cykelholder.

Ekstra rum

Kan dine cykler stå op af hinanden uden ridser? En god cykelholder har altid et ekstra mellemrum mellem cyklerne, så de ikke gnider mod hinanden under kørsel. Som hovedregel er et mellemrum på 20 cm over derover at foretrække, når vi taler om de tunge mountainbikes og elcykler.

Høj belastning

Cykelholder

Hvor meget kan cykelholderen bære? Elcykler er ikke de letteste transportmidler, når de står stille. Derfor skal din cykelholder kunne bære en god del vægt for at sikre, at de står godt fast under kørsel. En god belastning ligger på over 25kg per elcykel. Det svarer nogenlunde til elcyklens vægt uden batteriet, som du oftest tager af under bilkørsel for at beskytte mod vind og vejr.

Testet til topkvalitet

Når du køber cykelholder hos Hellorider, kan du være helt sikker på at alt udstyr er i topkvalitet. Vi tester udstyr grundigt før vi sælger det videre, så du altid får det bedste produkt på markedet. Med en cykelholder fra os er du sikret en tryg transport af dig og dine elcykler, både på landevejen og den tyske autobahn. Se vores udvalg af andet tilbehør til din elcykel under vores kategorier: tilbehør, cykelhjelme, cykellygter og cykellåse.

Ekstra tip:Vil du gerne beskytte din elcykel yderligere, kan du med fordel investere i et stykke Tubeskin. Det er et kraftigt stykke gummi, der klæbes fast på cyklens stel og som modvirker mulige ridser og løst grip.

Kend dine lovkrav

Cykelholder

Der er et par regler for kørsel med cykelholder, som er vigtige at kende inden du kører afsted i bilen.

Synlig nummerplade

Uanset hvilken model du vælger, skal du altid sørge for at din nummerplade er synlig. Det betyder, at du også skal købe en ekstra nummerplade hos Told og Skat til bagsiden af din cykelholder.

Lygtebom

Du skal også sørge for at dine lygter og signallamper er synlige for andre bilister. Det kræver at du anskaffer dig en lygtebom til at sætte nummerpladen fast i, som også har monteret baglygter, reflekser, nummerpladelys, baklys og ofte også tågebaglys. Her er det vigtigt at din bil har strømudtag på anhængertrækket - eller at du får lavet udtag til lygtebommen.

Tysk godkendelse

Du skal være opmærksom på at Tyskland har skrappere godkendelsesregler for cykelholdere end Danmark. De håndhæves dog kun over for tyskere og ikke normalt danskere. Fingerreglen er, at hvis den er godkendt i Danmark, så er den også godkendt til at køre på de europæiske veje. Det er dog fortsat et lovkrav at du har monteret din cykelholder med lygtebom og nummerplade udenpå.</p

Producten vergelijken