Abus Cykelhjelm

Høvding cykelhjelme

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Få optimal sikkerhed med en Høvding cykelhjelm

høvding cykelhjelm

Med et revolutionerende design er en Høvding cykelhjelm det ypperste på markedet når det komme til stilrene og sikre cykelhjelme. En Høvding cykelhjelm fungerer som en airbag og sættes rundt om halsen på cyklisten med en lynlås. Hjelmen aktiveres ved fald eller påkørsel og beskytter bedre end normale cykelhjelme.

Fremtidens cykelhjelm hedder Høvding

Producenterne af Høvding cykelhjelme mener at "Verden bliver et bedre sted, hvis flere mennesker vælger cyklen - for indre bymiljøer, folkesundheden og for klimaet. Med en Høvding cykelhjelm kan du derfor være sikker på, både at beskytte dit hoved, din sundhed og miljøet når du cykler gennem byen. Ifølge producenterne af Høvding cykelhjelme beskytter en Høvding cykelhjelm op til 8 gange bedre end traditionelle cykelhjelme.

Har du spørgsmål?

Leder du efter en anden type cykelhjelm? Eller måske mere sikkerhedsudstyr til din cykeltur? Find din perfekte cykelhjelm i kategorierne: Race- og mountainbike cykelhjelme, Speed pedelec cykelhjelme eller Se alle cykelhjelme

På godt på dig selv når du cykler! Har du svært ved at vælge hvilken cykelhjelm som passer bedst til netop dig? Kontakt vores kundeservice på e-mail, telefon eller chat. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte Høvding cykelhjelm til dig og dine behov!

Producten vergelijken