Cortina

Reservedele til din elcykel

(14)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Selle Royal Sadel Drifter Plus
  Selle Royal Sadel Drifter Plus
 2. Bafang Accu 750Wh CAN
  Bafang Accu 750Wh CAN
 3. Bafang Accu 600Wh CAN
  Bafang Accu 600Wh CAN
 4. Bafang hurtig oplader 3A, 43V
  Bafang hurtig oplader 3A, 43V
 5. Shimano SPD Pedaler PDM 520
  Shimano SPD Pedaler PDM 520
 6. BBB RoadForce II BHS-08 Frempind 45 mm
  BBB RoadForce II BHS-08 Frempind 45 mm
 7. Shimano PD-M424 Pedaler MTB
  Shimano PD-M424 Pedaler MTB
 8. UDSALG -50%
  Cube Kid Støttefod 16-26 inch Sort
  Cube Kid Støttefod 16-26 inch Sort
 9. Cortina Bafang Accu 450Wh CAN
  Cortina Bafang Accu 450Wh CAN
 10. Cortina Bafang Accu 340Wh CAN
  Cortina Bafang Accu 340Wh CAN
 11. Bafang Accu 450Wh CAN
  Bafang Accu 450Wh CAN
 12. Cortina Bafang Hurtig oplader
  Cortina Bafang Hurtig oplader
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Reservedele til din elcykel

Trænger din cykel til en overhaling? Find tilbehør og udstyr til elcyklen her! Hurtige batterier, vinterdæk eller en ekstra oplader til tasken - vi har samlet de bedste reservedele til dig og din trofaste hjulmakker, så du kan holde tempoet mange år fremover. Når du investerer i en helt ny elcykel, står den skarpt og sikkert på vejen. Men med tiden kræver den - som andre transportmidler - en kærlig behandling i ny og næ. Nye dæk kan gøre den mere skridsikker - og et nyt batteri kan forlænge levetiden for din elmotor med op til 3 år. Jo bedre du passer på din elcykel, jo bedre passer den på dig. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med rådgivning eller gode råd til dig og din elcykel. Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, så svarer vi på dine spørgsmål så snart som muligt.

Sådan vedligeholder du din elcykel

Jo bedre du beskytter din elcykel, jo længere holder den. Der er flere ting, der skal gøres end for almindelige cykler, men sørger du godt for din elcykel, kan den holde mange år. Vi har samlet en kort guide til dig, der gerne vil give elcyklen en ekstra overhaling:

Gør klar til sæsonskift

Klæd din cykel godt på til skiftende vind og vejr. En klargøring hver forår-sommer og efterår-vinter vil sørge for at din elcykel kører sikkert og stabilt hele året rundt. Du kan altid komme ind hos din Hellorider og bestille et servicetjek på din cykel. Se vores udvalg af servicepakker her.

Kontrollér dæk og bremser

Sørg for at din elcykel altid har nok luft i dækkene - og at dine bremser virker effektivt og hurtigt. Fodbremsen skal blokere baghjulet kortvarigt - og hånd/rullebremsen skal have stærkt hold, når du bremser. Spørg gerne os om hjælp til justering af dine bremser. Når dæktrykket er korrekt, kan du lettere undgå punktering og samtidig forlænge rækkevidden på din elcykel. En god tommelfingerregel er, at det er tid til at skifte dækkene, når de taber luft ofte eller føles slidt og ru i overfladen.

Vask din cykel

En af de største udfordringer for kæde og mekanik er sjap og salt fra vintervejene. Det kan du afhjælpe med en god vask. Brug aldrig højtryksrenser - snup i stedet en haveslange eller vandkande med lunkent vand. Efter skyl kan du sprøjte med en rensevæske til cykler og tørre efter med en blød klud. Sørg altid for at tage batteriet ud inden vask og at lade cyklen tørre et frostsikkert sted, så bremserne ikke får frostskader.

Smør kæderne

Efter vask kommer smøring af cyklen. Find en god olie, der er beregnet til både cykelkæde og sæson. Det sikrer at kæden kører godt, også om vinteren. Husk også at give gear og tandhjul lidt kærlighed med olien. Skal cyklen holde ekstra godt, kan du smøre alle aluminiums-, krom- og ståldelene med syrefri vaseline. Så undgår du oxidering af metallet over tid. Køb professionelt udstyr til vedligeholdelse af din elcykel her.

Beskyt batteriet

Batteriet er nøglen til din elcykel. Pas godt på det, når du sætter opladeren til og fra, så koblingspunkterne ikke bliver beskadiget. Anskaf dig gerne en batteri beskytter, der forlænger levetiden og holder batteriet fri for frost. Oplad gerne efter hver cykeltur. Jo oftere, jo bedre. Tag det med ind til opladning ved stuetemperatur, også i vinterhalvåret. Så længe du sørger for at batteriet får varme inden opladning, kan du både give det forlænget levetid og undgå kondensvand i batteriet. Læs mere om pleje af elcykel batterier.

Køb mere medvind til din cykel

Sæt fart på elcyklen med et nyt eller stærkere batteri, der giver flere kilometer på opladningen. Vi har et bredt udvalg af batterier i alle størrelser, fra de mindre 300-400 Wh til de tungere 500 Wh og helt op til 1000 Wh for langdistance cykling! Bruger du din elcykel til længere ture, kan det varmt anbefales at købe batteri med en højere kapacitet. Det gør din rækkevidde større og forlænger elcyklens levetid - til en tiendedel af prisen. Til kortere ture kan du nøjes med et mindre batteri på 300 Wh. Det er hurtigt at oplade og koster en del mindre end de store. Et godt batteri giver mere køreglæde - og det er derfor vigtigt at udskifte, når det mister fart eller energi over tid. Er du i tvivl om hvilket batteri, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller chat. Du kan også læse vores eksperters guide til dig om elcykel batterier.

Producten vergelijken