Wald Lad og Kurv 3339 Sort

Lækker lad og kurv fra Wald. I denne pakke får du ikke kun et flot lille frontlad til f.eks. din madpakke, m ... Læs mere

560,- kr
+89,- kr Leveringsomkostninger
information

Hvad er leveringsomkostningerne?

Vi angiver her leveringsomkostningerne for dette produkt.

Hvis du køber flere produkter på hellorider.dk, betaler du kun leveringomkostningerne på det produkt med de højeste leveringsomkostninger.

Nederst i indkøbskurven kan du se leveringsomkostningerne for hele din ordre.

Leveringstid: Udsolgt

Detaljer

Lækker lad og kurv fra Wald.

I denne pakke får du ikke kun et flot lille frontlad til f.eks. din madpakke, men også en aftagelig kurv. Det gør det muligt at handle lidt større ind. Tag kurven med ind i supermarkedet og placer den direkte på ladet når du kommer ud igen. Nemt, let og lige til.

Størrelse: 32 cm x 18,5 cm x 23 cm

Kurven bliver leveret med alle beslag til montering

 

Historie:

Firmaet Wald blev allerede oprettet i 1905 af Ewald og Herman Wald. Det hele startede faktisk med salg af lappe- og reparationssæt. Det blev hurtigt en succes og firmaet voksede stødt og roligt. Der gik ikke lang tid før Ewald og Herman så behovet for at udvide forretningen. Cyklen blev på det tidspunkt mest brugt som transportmiddel, men Ewald og Herman så vigtigheden af også at kunne transportere varer på cyklen – derfor begyndte de at producerer cykelkurve. Ligesom cykelindustrien voksede markant gjorde firmaet Wald det tilsvarende. Det er med andre ord en lang tradition som står bag de lækre cykelkurve fra Wald. Oplev noget af den magiske tradition ved at købe en Wald kurv til din cykel. 

Anmeldelse

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wald Lad og Kurv 3339 Sort
Din bedømmelse
Indholdet af din anmeldelse skal vedrøre produktet ovenfor. Hvis dette ikke er tilfældet, er det muligt, at vi ikke offentliggører din anmeldelse.